Feestelijke overhandiging van het Stadsherstel Schild

Bloed, zweet en tranen heeft het gekost om de voormalige burgemeesterswoning aan de Rietveld 25 in ere te herstellen. Uitdagingen in budget en bouwkundige gebreken - zoals het herstellen en verbeteren van de fundering - werden niet uit de weg gegaan. En wat een resultaat heeft dat gebracht; de monumentale woning langs de Oude Rijn in Woerden straalt en is opnieuw in handen van trotse eigenaren. 

Op zaterdag 2 december 2017 werd dit heugelijke feit bekroond met het uitreiken van het Stadsherstel Woerden 'schild'. Dit schild kenmerkt de door de Stichting herstelde historische 'schatten' in Woerden en omgeving. Onder toeziend oog van Wethouders Koster en Scheurs, divere college- en gemeenteraadsleden, pers, oud bewoners en andere ge√Źnteresseerden werd het schild aan het herboren pand bevestigd. 

Met het bevestigen van het schild is het tweede herstelproject van Stichting Stadsherstel Woerden afgerond. Met spanning en vreugde gaat de Stichting opzoek naar het volgende object dat van teloorgang beschermd moet worden. Heeft u hiervoor een suggestie? Dan houden wij ons van harte aanbevolen!

Nieuwsbrief Stichting Stadsherstel Woerden